De wereld om ons heen is aan het veranderen, een ondernemer moet zich aan deze veranderingen aanpassen. Als hier op een goede manier gebruik van maakt is het veel makkelijker om als startende ondernemer snel te groeien, misschien is het na een korte periode wel nodig om personeel aan te nemen. In dit artikel willen wij deze mogelijkheden aan u uitleggen.

Maatwerk

Klanten houden ervan om persoonlijk en op een speciale manier benaderd te worden. Dit klinkt alsof hier heel veel werk in gaat zitten maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij een webshop waarderen bezoekers het namelijk al als er chatfunctie verschijnt. Dit zorgt er namelijk voor dat bezoekers direct met u kunnen communiceren als er vragen ontstaan. Daarnaast zijn veel startend ondernemers begonnen in de Cloud. Deze zal intelligente toepassingen aanbieden waardoor het mogelijk is om de klantenservice te personaliseren. Door deze persoonlijke aanpak zal de klanttevredenheid verbeteren en dat is waar u het voor doet.

Kunstmatige intelligentie

Steeds meer processen binnen een bedrijf worden uitgevoerd op basis van kunstmatige intelligentie. Machines en software zijn zelf is staat om problemen op te lossen en overtreffen hiermee regelmatig het menselijk brein. Deze kunstmatige intelligentie kan daarom grote voordelen bieden voor een ondernemer. Een aantal voorbeelden waar het u mee kan helpen zijn:

  • Spraak en beeld herkenning
  • Vertaal mogelijkheden
  • Vraag en antwoord systeem

Een heel bekend voorbeeld van spraakherkenning is natuurlijk Siri, deze app is in staat om op de door u gestelde vragen een geheel correct antwoord te geven. Daarnaast is er een zelfbesturingsmogelijk, voor de webwinkels die een snelle groei doormaken is dit een hele positief voordeel. Wanneer u een bestelling doet is het namelijk niet nodig om zelf het pakketje gereed te maken voor verzending. Met behulp van apparatuur kan dit allemaal geautomatiseerd worden. Zo hoeft zich niet heel de dag bezig te houden met het bekijken van de binnen gekomen bestellingen.

Helaas zit hier wel een nadeel aan verbonden, deze apparatuur gaat namelijk boven de mensheid uitstijgen waardoor het lastig kan zijn om alles te overzien