Ook als ZZP’er kunt u goed bij een payroll bureau terecht. Door te payrollen verandert er in de praktijk niet veel: u bepaalt nog steeds zelf voor wie u werkt, wanneer en tegen welk uurtarief. En de facturen, het debiteurenbeheer en de administratieve en financiële rompslomp, die legt u neer bij het payroll bureau. Makkelijker kan het haast niet!

Omdat u als payrollende ZZP’er feitelijk gewoon in dienst bent van het payroll bureau, heeft u ook allerlei voordelen die gewone werknemers hebben. Voor de uren dat u in dienst bent, bent u verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en ziekte. Zo houdt u tijd over, om het beste te halen uit u en uw onderneming.

Nog meer voordelen van payroll voor een ZZP’er

  • U heeft minder administratie, en meer tijd voor andere taken;
  • U heeft de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap;
  • U heeft altijd uw geld op tijd op de rekening;
  • U hoeft niet meer achter uw facturen aan, u heeft geen debiteurenbeheer meer;
  • U bent verzekerd voor Ziektewet, WW en WIA;
  • U heeft geen modelovereenkomst (VAR) nodig;
  • U bouwt een pensioen op.

U ziet, er zitten veel voordelen aan, als u als ZZP’er op de payroll-lijst zou gaan. Payroll en ZZP zijn een goede combinatie. Met een payroll bureau houdt u uw handen vrij om dat te doen, waar u goed in bent!

Kosten van payroll

Veel bureau’s werken met een van tevoren vastgesteld uurtarief, dat is een percentage van het totale factuurbedrag. U weet dus altijd waar u aan toe bent! Bent u ZZP’er en wilt u meer informatie over de kosten en wilt u graag meer informatie inwinnen met betrekking tot payroll. Bekijkt u dan ook eens de link in het artikel en vraag naar de voorwaarden.

Voorkom de administratieve rompslomp en profiteer direct van de voordelen van Payroll.