Als ondernemer wilt u nou eenmaal graag goed gevonden worden. Linkbuilding in onderdeel van dat proces. Uiteraard is de online marketing van uw bedrijf gebaseerd op veel meer kwalitatieve factoren. Uw fundament moet staan als een huis voordat u concreet een linkbuildstrategie kunt gaan uitzetten voor het maximale rendement.

Dit is één van de belangrijkste reden waarom u linkbuilding beter kunt uitbesteden door professionals, niet alleen omdat ze kwalitatief weten waar ze mee bezig zijn, maar tevens omdat ze twee keer zo snel kunnen werken, dankzij connecties, handigheidjes en verbeteringen die men door de jaren heen heeft geleerd. Een betrouwbare linkbuilder kan uw onderneming naar een hoger niveau tillen.

Off-page en On-page linkbuilding

U heeft er vast wel eens van gehoord. Ik leg linkjes aan richting mijn webshop en ik stijg in Google, maar is het wel zo makkelijk en denkt u er wellicht niet veel te gemakkelijk over. Wist u bijvoorbeeld dat u juist het verkeer een stimulans geeft door on-page factoren?

Wist u dat u met een correcte inner-linkingstructuur u niet op enkel 5 a 10 zoektermen stijgt, maar stel u heeft een webshop met duizenden pagina’s dan kunt u op honderden tot duizenden termen tegelijkertijd stijgen. Een concrete strategie met zoekvolumes is een belangrijk onderdeel van uw succes. Kies er daarom voor om uw linkbuildstrategie uit te laten voeren door linkbuilding professionals!

Diversiteit en natuurlijkheid

Iedere campagne draait om natuurlijkheid en diversiteit. Wanneer u zelf kiest voor een strategie of plaatsing dan heeft u wellicht een basisregel, namelijk brancherelevantie. Echter komt er veel meer bij kijken! Waar komt uw link te staan, wat zijn de waarden van de domeinnaam, wordt er op de website gebouwd met kwaliteit, gaat uw link daadwerkelijk kliks verkrijgen van geïnteresseerde gebruikers? En zo zijn er nog veel meer onderdelen waar u op dient te letten voor een kwalitatieve campagne. Wacht daarom niet langer en laat uw diversiteit in uw linkstructuur uitvoeren door een professioneel marketingbureau.